Thursday, April 17, 2008

YENGKO 94


YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO
94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YEN
GKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-
YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO94-YENGKO


Monday, February 25, 2008

SITE INVESTIGATION





Ini adalah gambar-gambar semasa site investigation sebelum ST08.

Sunday, February 24, 2008

ST08 : He ain't heavy.....

Aku masih tak sempat edit video. + byk lg video ada kat ska. Sementara itu, saksikanlah adegan berikut....



Lepas tu, bila time org lain nak timbang, dia ni bising2 suro pegi timbang kat JPJ...

Friday, February 15, 2008

SUKANTARA DAH ABIS

Sukantara dah abis...

untuk cerita lanjut, sila lihat

Class of 94
KNO
Epit

Wednesday, January 16, 2008

ST08 : Koleq'94 Merchandizes

Sempena berlangsungnya Temasya Sukantara 2008 (ST08) : Koleq'94 pada 2 & 3 Februari 2008 ini, sukacita diwar2kan merchandise yang akan diberi kepada yang datang dan semestinya telah membayar RM170 (yuran ST08).

Polo T-Shirt

*kpd sesiapa yang nak tambah NAMA atau NO. DOBI(embroidery pada dada kanan), harganya adalah RM10 dan terhad kepada 6 huruf sahaja. Sila hubungi radin (fugela@gmail.com) untuk tempahan dan bayaran.


T-Shirt Rumah



Car Sticker


Kepada sesiapa yang nak order lebih, sila hubungi radin (fugela@gmail.com) untuk tempahan dan bayaran. Tempahan akan ditutup pada Jumaat ini (18 Januari 2008).

Sekian, Majulah Sukantara utk Negara

Wednesday, January 09, 2008

ACARA SUKANTARA 2008

Tuan,

Saya dengan segala hormatnya di arah merujuk kepada perkara di atas.

2. Seperti yang pihak tuan sedia maklum, Class of 94 akan mengadakan acara sukantara 2008.

3. Sehubungan dengan itu, berikut merupakan acara-acara sukan yang bakal diadakan :

- 60 m
- 8x100 m
- Lompat jauh
- 400 m (?)
- 800 m (?)
- Touch rugby
- Tarik tali
- Sukaneka (jika banyak anak2 join)

4. Kerjasama tuan-tuan dipohon untuk mempersiapkan diri bagi menghadapi cabaran sukan-sukan ini.

Sekian, segala kerjasama tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.



Saya yang buat kerja,

_____________________

s.k.

semua house captains - kerjasama tuan-tuan dipohon untuk kenalpasti atlit-atlit drp rumah masing-masing bagi memudahkan urusan penganjuran.

SUKANTARA 2008 DAH DEKAT!!!!

PEGI
TRAINING
LA
WEIII...
SEMPAT LAGI NI...

Tuesday, January 01, 2008

Carey Award : December Points



Top Spammer of the Month : December 2007

1. 692 bocap (1) - 10 points (MS)
2. 459 chamat (4) - 9 points (I)
3. 412 nik (5) - 8 points (MS)
4. 382 kno (6) - 7 points (MS)
5. 363 khalid (3) - 6 points (S)
6. 315 epit (10) - 5 points (S)
7. 239 mtop (7) - 4 points (I)
8. 223 mpro (2) - 3 points (I)
9 130 awi (N) - 2 points (MS)
10 86 ikram (N) - 1 points (I)

(X) = last month position / N (New Entry)

All Time Top Spammer (Carey Award Nominees)
1. 6789 bocap
2. 5987 chamat
3. 5737 kno
4. 3913 nik
5. 3732 mpro
6. 3546 idzam
7. 3405 epit
8. 2949 mtop
9. 2818 fadli
10. 2765 Khalid

TOTAL DECEMBER 2007 POINTS


27 points


11 points


17 points


0 points