Thursday, October 12, 2006

Evil Empire


  • Captain - Tukidoe
  • Active Members - 27
  • Orang kuat
    • zadin - winning eleven
    • tukidoe - winning eleven, snooker
    • gadap - calon berbakat Carey Award Race, pelumba snack
    • wong - gaji beso, pandai menyelam mencari syiling, pelumba snack
    • kno - Carey Award Race
    • butcher - bob the builder
    • shahrin - mempunyai nama glemer yg terlampau
    • toje - pakar spirit of the coin
    • loque - pencipta lagu2 cheering mohd shah

6 comments:

awi said...

hampeh...dragon tu mcm kuda laut la pulak dah tgk lelama... kno & botjap, redesign balik maskot !!

AJ said...

Laaa... tu dragon ke? Aku pun ingat kuda laut first time tengok....

semawi said...

ok gak kalu taruk kuda laut. ala ala bikini bottom punyer theme (spongebob)

Didee said...

bukan ke mat shah pakai maskot beruang ke masa 94 sports day ... hmmm???

tukidoe said...

bile masa aku hebat main snooker? ni ada niat lain ke letak snooker ni?

Anonymous said...

Aku ada lagi baju Mat Shah gambo singa..yang ada iras-iras anak toyol tu..beso gila...gambo...aku rasa mcm Bochap design jer... sama mcm design ubat nyamuk mural dia..! -wong