Thursday, October 12, 2006

Mc Darken's Beast

WAKIL RUMAH - SILA REPOST
  • Captain - Tukidoe
  • Active Members -

9 comments:

Anonymous said...

Apsal Tukidoe boleh jadi captain dua house nih? Batak house ka?

savvi said...

ceh...mana siap lagi ni dol... bagi la input. house captain ahmad pun aku tak ingat.

Grand Old Lady said...

Aku pun x ingat saper kapitan rumah aku - Toy ke Che Mad? Tapi yang sure bukan Aiwa laa ha ha ha..

ps1: Awie, project baik - Idris Jusoh ada plan nak redesign flag negeri mung, boleh laa mung masuk contest
ps2: gamaknye terengganu nie dah developed sgt kot sampai state govt xde keje lain..

AJ aka Che Mad said...

Weyy... aku la Captain Ahmad House merangkap House Mascot sekali... nama pun Ahmad, kaler kulir pun hitam.

Apasal McDarken's Beast, haaa? Amende tu?

AJ said...

Sorry, misspelling.... kaler "kulit" bukan "kulir"...

la vecchia signora said...

He he he.. sorry che mad.. lupa la.
kulir = kulit p*lir? he he he..

McDarken's Beast nie nama kolonial shahrin jaminan kalau x silap aku.. apsal ntah nama budak M Shah letak kat kita

Noni Kapet said...

ha ha memang budak ahmad ngan idris dulu visionary laaa pilih house captain, semua melambangkan house.

che mad = kaler sama, mascot pun jadi, luas permukaan yg memancarkan kaler pun buleh tahan

mpro = ditto

leman ngan mad shah aku tak tahu.

mcdarken beast tu refer to che mad (altho dipinjam from nama kapiaq shahrin jaminan) -> gorilla yang gelap.

savvi again said...

mula2 aku ingat seme rumah guna binatang, tapi kalu ahmad pakai ular senduk tu kang rembelta sgt lak. pastu dah tak tau la aku nak panggil makhluk airwalk tu apa.

mc darken beast = shahrin jaminan

ahmad = dark/(b)east wing
airwalk logo = the beast

kadax said...

wplpknapecite??walaubagaimanapun,,tukidoe dialu-alukan untuk menjadi ahli rumah ahmad.
semua tak berapa active apasalahnya fadli jadi captain since dia yg agak active sementara mengrecruit bro2 yg lain.
ahmad house key player:-
toy,syam,che mat,bobo,aleng,aiwa,fitori,kandak,kadax,tuan hajiyongpeng,balat,foo,chibix,jita,badut dan ramai yg berpotensi.
walaupun semua org dah agak 'roi'dan augmented,aku yakin rumah ahmad dpt memeberikan saingan hebat dan mampu memggondol kejuaraan.