Wednesday, January 03, 2007

December Points

Points from Carey Award Race

1. 527 mpro (6) - 10
2. 493 kno (1) - 8
3. 343 chamat (2) - 6
4. 326 mat top - 5
5. 323 bocap (5) - 4
6. 310 epit - 3
7. 295 fadli (4) - 2
8. 284 nik (3) - 1
9. 234 rough (9) - disco
10. 220 pyan - disco

Warning : Please observe proper posture

Takde point dari event lain-lain.

TOTAL DECEMBER POINTS

21

13

3

2

7 comments:

awi said...

patutla dia bising tanya ranking, dia no 1 rupanya. mat top akhirnya menyumbang point juga. skali penangan MBM, tinggal sorang je Club 500. email drop almost 50% from november, tp still 4+++.

Mpro said...

terima kasih saudara awie... dapat jugak merasa tangga teratas.... hehehehe...

i am awi said...

note to myself : point ahmad tukar kpd 2.

KNizam said...

hah! mpro tewaskan aku?
aku pasrah...

Mpro said...

apasal dalam blog tak tukar ahmad kepada 2 point... nasib je tu KNO... tu pun sebab ko menghilang dekat2 hujung bulan tu... kalau tak masak gak aku...

Noni Kapet said...

cis leman last lagi?

tak pe ada 12 bulan lagi kan...

kau tunggu leman menyerang besar-besaran aku spam email korang sampai serik...

aku nak lobby mintak bbm pulak ha ha

abu_harraz said...

APSAL AKU DISCO? AKU TAK PAHAM. AWI, SILA JELASKAN, SEBELUM AKU BOM KOLEQ KAT KUALA TU!