Thursday, December 28, 2006

Pertandingan Logo & Cogankata SukanTARA

25 point utk rumah kpd logo yg terpilih
  • Lukih tangan & scan pun boleh (syarat kualiti minima - sila rujuk peta rumah rough)
  • Tema bebas asalkan cun
  • Sertakan bersama cogankata
  • Hantar kpd awi atau kat group
  • Tarikh tutup 31 Jan 2007
  • Pemilihan secara undian di blog ini

3 comments:

Noni Kapet said...

ha ha tak habis2 ngan map aku... tak pe nanti aku lukis tangan lagi, scan and hantar logo lak.

ni ahmad ngan deris tak marah ke ni? selamba je pakai kaler leman and md shah je...

awi...................... said...

tgh develop lg, banner atas nanti pakai la kaler lain + logo. yg aritu nyer kurang ceria katanya epit. aku saja duk testing features baru...

lemon_sorbet said...

ahahaa..sukantara..budak sekolaaa... =p.sori tersinggah sini. blaja rajin2 adik2 koleq.