Saturday, November 25, 2006

BREAKING NEWS : KOMEN DRP JURUCAKAP MOHD SHAH

Saya telah cuba menghubungi jurucakap rumah Mohd Shah mengenai program rahsia ruma Idris ini. Jelas sekali mereka tidak senang walaupun tidak terkejut dengan perkembangan keji ini. berikut merupakan kenyataan akhbar mereka.

Terima kasih kepada reporter lapangan cum ajk sukantera hafizbullah awang atas liputan tersebut.

sememangnya diketahui bahawa chef de mission rumah sukan yang sentiasa mengibarkan bendera putih seorang yang licik dan penuh dengan tipudaya baik dari zaman remajanya hinggalah ke era langit terbuka masa kini. Awass lah rakan-rakan seperlawanan sekalian, mungkin pada ketiak ini (wording hafizbullah) para atlit rumah putih sedang giat berlatih di rumah, mungkin haji gabai sedang bangkit tubi bersama isteri, saudara hairul mungkin sedang half-way down dengan anak2... brother ikram dan hucs entah2 sedang mengamalkan patigeni secara bersendirian. itu belum diambil kira self practice oleh mattop juga riadah tanpa had oleh chamat di kota singa.

oleh itu, bangkitlah rakan2... kita pernah tewas tanpa adil pada satu masa dahulu. jangan biarkan fenomena rumah putih melanda lagi! Ayyyuhh!!!


p/s ayuh, sambutlah seruan ini,

jangan tunggu-tunggu lagi,
jangan biarkan masa berlalu percuma...

oleh : shasha @ hj bochap.
Date: Sat, Nov 25 2006 12:28 pm

5 comments:

Anonymous said...

BERITA X-FILES ....
Alhamdulillah...Nampaknya para ahli veteran (veterinar??) telah mula mengorak langkah bagi membuktikan kemenangan pd 1994 bukanlah fluke semata-mata. Berita baik buat Idris lagi, beberapa orang rakan seangkatan kita yang SERING menyumbangkan mata waktu sukantara dulu2 telah berjaya dikesan, dan yg mengejutkan (rumah lain pastinya) tahap ke-fit-an mereka ini sangat mengujakan. Aku akan terus dgn program merekrut kembali tentera "armagedon" IDRIS ini sampai 2008. Buat mpro...saat2 indah hampir tiba..hnsshhnnsns

Anonymous said...

Che Mad,

Idris dah start training, Mohd Shah tgh recruit orang, Leman buat makan2 kat rumah Rough (diorang concentrate event shot put aje kot)

Ahmad bila lagi?

Noni Kapet said...

ha ha macam sial.

leman jugak yg kena - tak itu treat kitorang nak gemukkan budak2 house lain, sbb yg paling ramai dtng pun bdak2 md shah (yg paling bataq), idris and ahmad (syam konpem paling awal)

Noni Kapet said...

sblom chamat betolkan typo aku - "trick" ye, bukan "treat"

Anonymous said...

Next time ko balik kg, boleh la ko treat/trick kitorang budak Ahmad bertiga masa McD gathering..

breakfast ka, lunch ka, dinner ka.. tarak kisah.