Saturday, November 25, 2006

BREAKING NEWS : SECRET TRAINING IDRIS HOUSE DAH BERMULA


Dear All,

Salah satu term of reference aku sbg self appointed AJK Sukan Tara 2008, tugas aku adalah untuk menjalankan intipan jika ada mana rumah yang memakai taktik keji contohnya program secret training program, menyantau ahli rumah lawan,etc. Ini amat perlu untuk memastikan fair game.

Hasil pemantauan aku pagi ini, Idris House telah menghantar ahli rumahnya yang paling berjaya dalam sejarah mereka iaitu Sdr Faidzal Haslah Hassan untuk mencari stamina menjelang Sukan Tara 2008 nanti. Kejadian ini telah berlaku awal pagi tadi (sabtu) di Lake Gardens KL. Daripada sumber yang dipercayai, program ini akan berterusan setiap hari sabtu & ahad dan juga hari cuti umum. Ketiak diberkas, beliau hanya mengatakan ayat ini berulang ulang , "saya hanya ikut arahan kapten rumah."

Ketika dihubungi, kapten rumah telah menafikan sekeras-kerasnya bahawa beliau telah mengeluarkan arahan tersebut. Walaubagaimanapun , penafian itu dibuat dengan tergagap-tergagap dan beliau telalh cepat-cepat meletakkan telefon.

Bersama-sama ini di'attach'kan bersama gambar kantoi pejal.

Keji, sungguh keji...

4 comments:

hulubalang mohd shah said...

camne kau berkas ketiak dia? jadi maknanya kau pun tgh menjalankan latihan rahsia la gitu?

abah emil said...

aku takpe...marginal.training mcm mana pun dok lagu tu saja...

pejal dulu athlete.

fazurin said...

Idris! Kalau ya pun takut kalah....

Noni Kapet said...

he he idris nak tipu ye..... tak pe leman paling banyak committee kot, sbb budak leman semua giler kuasa and self appoint (ok laa kehadiran aku kat leman banyak mempengaruhi statement tu)... kita pakai tactic lain abah emil...