Monday, February 12, 2007

GOLF SUKAN TARA 2008


Assalamualaikum,


Sukacita Sdr Ayien dah mengumumkan kesudian untuk organise acara golf untuk SUKANTARA 2008.


Jadi kepada semua yang dah main golf atau bari nak start main golf, boleh la asah bakat. Setakat ini, yang dikenalpasti bakat2 golf dalam batch adalah seperti berikut :


1.Mpro IDRIS

2.Poq Peq IDRIS

3.Fadhil MOHD SHAH

4.Tg Ismawi MOHD SHAH

5.Ajak MOHD SHAH

6.Ayien SULAIMAN

7.Joe SULAIMAN


Jika ada sesiapa lagi yang nak declare dah main golf sila hubungi AJK SUKANTARA 2008. Pemain drp AHMAD HOUSE belum dapat dikenalpasti. Mungkinkah mereka berlatih dalam diam???

5 comments:

Mpro said...

boleh tukaq gambar tak... letak la gambar tiger wood ka... baru la terangsang sikit... ni gambaq pompuan... ada ka patut....

awi said...

tah, awek tu swing apa tah, takde bola pun. kalu dia leh swing pakai kasut tu mmg hebat la. adakah terdapat kopikon dlm hadiah kemenangan?

Setinggan Overfloor said...

eleh, tengok je lah. Buat2 alim pulak...

itu benda yang tak patut buat...

Joe said...

wei. sejak bila aku main golf?

kadax said...

ahmad house akan diwakili oleh kadax dan foo buat permulaan.lain2 akan menyusul dlm sedikit masa nanti.harap maklum.