Thursday, March 01, 2007

Delayed Result

Markah Februari ditangguhkan sehingga selesai keputusan undian berkenaan (T) boy dan claim mereka yg terlibat dgn fitsal.

Cerita sebenar, aku malas nak kira....


3 comments:

Noni Kapet said...

ha ha aku dah agak dah kau pun busy and malas nak kira....

2 malam lepas ada budak 2006 tanya "abang sukantara batch abang tu jadi ke?"

opppps aku kantoi, sebab sebenornya.... he he he

tak pe leman akan tetap kalahkan ahmad...

meowi said...

...sebab sebenornya apa?

3x said...

keluarkan lah yang email dulu.... futsal kira asing la