Thursday, February 01, 2007

Pic of the Month - January


  • loq menarik tali dgn kuasa ghaib
  • yg bercekak pinggang tu rumah leman ke?

7 comments:

idzwan said...

gambar ni kalau tak salah aku..mshah lawan leman utk tempat 3/4..dan mshah kena disqualified sebab pakai extra sorang!! ( effendy tajuddin kena kira dua kali...)

idzwan said...

and final..idris kalahkan ahmad ( antara line up idris yg aku ingat bala ngan ajis )on and onwards!!!!

abah emil said...

hanya di alam mimpi...

gila kurang ajar. yang baju merah tu hassan hashim la...

Anonymous said...

Gambar ni ambik kat mana eh? Padang Big School ke? Aku tak cam pulak background pokok bebanyak tu kat mana...

awi bz said...

gambar kat padang bs. depan big tree, kalu dlm gambar tu bg tree sebelah kiri, pokok2 tu kat jln nak gi NH. aku tau la baju merah tu HH, dia rumah leman ke? sukantara ada tarik tali tak?

khairil said...

gila aku tarik apa kot tu? mungkin kah saya tengah memberi smangat pada rakan2 penarik tali serumah?
bukan Md.Shah menang ke itu tahun?tengok badan2 kitaorg... tiada tandingan...hahahahahahah

kadax said...

tulah loque apa ko buat hah?confuse.bukanke ko org2 yg diperlukan untuk menarik tali?gambar ni kat great wall kan?